Werkzaamheden Revitalisering

KWS heeft voor de komende periode een nieuwe planning afgegeven.

Vanaf 7 januari zullen de werkzaamheden weer worden hervat.

Het gaat daarbij om de kruising Sluis/Pastoor Slingerstraat en de Barenbroeklaan vanaf de Sluis richting de Weth. R.A. Wieggersstraat.

Het gedeelte Barenbroeklaan, vanaf de Pastoor Slingestraat tot aan de Sluis is weer toegankelijk voor hulpdiensten.

Zwalmstraat

Vanaf 14 januari 2019 is de Zwalmstraat, vanaf de rotonde Rivierweg tot en met de Tulpstraat, afgesloten voor Hulpdiensten en bus. De rioleringswerkzaamheden zijn gepland tot en met 22 februari 2019.

Aan de Rivierweg wordt een tijdelijke halte geplaatst. Zwalmstraat 27 t/m 35 zijn bereikbaar via het trottoir.

One thought on “Werkzaamheden Revitalisering

  1. Nu de Zwalmstraat toch nog plotseling afgesloten is(ik had graag gezien dat, dat afgelopen weekend kenbaar was gemaakt dmv eenmatrixbord) Heb ik nog een paar opmerkingen over het plaatsen van borden op de Rivierweg.
    Mensen die nu in Giesbeek komen weten pas als ze op de rotonde bij de Zwalmstraat zijn dat die afgesloten is, waarom worden er geen waarschuwingsborden geplaatst voor de rotonde Uitmeensestraat en voor de kruising bij manege Tutenburg. ??? scheelt deze mensen veel omrij kilometers. Tevens bij de kruising Tutenburg de snelheid reduceren naar 50 km d.i.m. veel verkeer op maandag en dinsdag morgen, verkeer uit Giesbeek heeft moeite om de Rivierweg op te komen.

Geef een reactie