Kerst/wens actie Dorpsplein
 
In deze donkere dagen is er behoefte aan licht en warmte. Aandacht voor elkaar. En een lichtpuntje in Coronatijd. Dat is het idee achter de kerstactie op het dorpsplein. In overleg met de gemeente is het dorpsplein omgetoverd tot een kerstplek waar iedereen een wens of mooie gedachte kan achterlaten.
Onder het mom van wensbomen, maar ook zou het mooi zijn om er mooie versierde bomen van te maken. Zodat het dorpsplein eindelijk een uitje wordt om naartoe te lopen.
 
We vragen je om een kaart te sturen aan de bewoners van Giesbeek en ieder die je liefhebt met daarop een groet of een wens. En om deze wenskaart of een zelf gemaakt versiersel hier in op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan slingers gemaakt van cranberry, popcorn of pinda’s voor de vogels of zelfgemaakte kransjes, papieren kerst sterren etc. Hiermee willen we aangeven dat we zeker niet alleen zijn. Weliswaar op afstand maar niet alleen. Tenslotte willen we dat gevoel toch ook aan onze kinderen, ouders, familie, vrienden en buren meegeven?
We hopen op vele leuke en creatieve versieringen in de kerstbomen.
Laat het ons weten door te reageren op onze site of door een berichtje achter te laten op onze Facebookpagina.