De start

We zijn in gesprek met diverse verenigingen en organisaties in Giesbeek. Daarnaast zijn er contacten met de gemeente Zevenaar. Ons plan is om voor juni 2018 een informatieavond te houden waarbij we alle geïnteresseerden op de hoogte brengen van onze plannen en doelstellingen.

Hiervoor hebben we input en hulp nodig uit Giesbeek. Samen moet we voor de belangen van Giesbeek opkomen.  We zijn dan ook op zoek naar geluiden vanuit alle hoeken van Giesbeek waarbij we als platform zorgen voor laagdrempelige contacten richting gemeente maar ook het faciliteren van onderling overleg tussen verenigingen en organisaties in Giesbeek.

Het concept van een dorpsplatform is beproefd en noodzakelijk als we als Giesbeek van ons willen laten horen in de grote nieuwe gemeente. We zijn de laatste kern zonder belangenorganisatie en hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

2 thoughts on “De start

  1. Dorpsgenoten, ff een vraagje van maatschappelijke aard. Ik heb zojuist mijn aantekening bij de gemeente laten aanmaken mbt de gevaarlijke situatie bij de afslag vanuit Arnhem, giesbeek in, bij de manage de tuutenburg.

    Mijn vraag aan jullie, is dit iets waar ik me alleen aan erger of is dit een algemene ergernis.

    En dan de vraag moeten we als giesbeek inwoners ons niet hard maken voor een veilige verkeerssituatie waar we dagelijks gebruik van maken.

    Verneem graag van jullie.

Geef een reactie