Voor wie hulp nodig heeft en voor wie wil helpen.
Op dit moment kunnen veel ouderen en andere kwetsbare mensen de deur niet uit om boodschappen te doen. Gelukkig wordt er aan veel kanten hulp geboden. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, is er in de gemeente Zevenaar een digitaal netwerk opgezet.

Vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben, kunnen zich hiervoor aanmelden. Inmiddels zijn er al meerdere mensen die dat gedaan hebben, in een aantal wijken en sommige kernen. Om dit netwerk door te trekken naar andere wijken en kernen zijn meer mensen nodig.

Heeft u hulp nodig voor de boodschappen, dan kunt u zich aanmelden via deze link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdm_YdOSnKB4z5sY1…/viewform

Voor degenen die graag andere willen helpen, u kunt zich aanmelden via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkaEjUj_PqBodMmkj3gbWq_bX4oKy_LQdhkhWFgtWADbepQA/viewform?fbclid=IwAR2QWIP_kMSpypRVModelaRzby4R7NtzrdXS4e3hNbDLAfc5h4DWCXHZ1Vc

Op dit moment gaat het alleen nog over een boodschappenservice, maar het is de bedoeling dat dit netwerk wordt uitgebreid voor andere diensten, zoals kinderoppas en hondenuitlaatservice. Zodra de aanmelding hiervoor ook beschikbaar komt, zullen we dat hier plaatsen.